5 dl jahu
1,5 dl kakaopulbrit
soola
2 dl suhkrut
2 tl soodat
2,5 dl majoneesi
1 tl vanillisuhkrut
2,5 dl vett
Vahele:
300 g hapukoort
2 dl kompotikirsse
Peale:
3 spl kakaopulbrit
40 g võid
0,5 dl piima
1 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
Sega jahu, kakaopulber, sool, suhkur ja sooda. Lisa majonees, vanillisuhkur ja vesi ning sega kõik läbi. Küpseta 175 kraadises ahjus 30 minutit. Jahuta kook ja lõika pooleks.
Määri kahe kihi vahele hapukoort ja laota peale nõrutatud kirsid.
Glasuuri jaoks sega kakaopulber, või, piim ja suhkur. Kuumuta keemiseni ja keeda 3 minutit. Jahuta pisut ning maitsesta vanillisuhkruga. Kui glasuur on paksenenud, vala see koogile. Lase koogil külmkapis seista vähemalt 3 tundi.
Määri kahe kihi vahele hapukoort ja laota peale nõrutatud kirsid.
Glasuuri jaoks sega kakaopulber, või, piim ja suhkur. Kuumuta keemiseni ja keeda 3 minutit. Jahuta pisut ning maitsesta vanillisuhkruga. Kui glasuur on paksenenud, vala see koogile. Lase koogil külmkapis seista vähemalt 3 tundi.
No comments:
Post a Comment