Tarretis:
250 ml nõrutatud kirsse
250 ml kirsimahla
1 spl suhkrut
10 g želatiini
Panna cotta:
300 ml vahukoort
100 g valget šokolaadi
0,5 tl želatiini
Paisuta želatiin külma veega. Vala kirsid koos mahlaga kaussi. Kuumuta kirsid, suhkur ja mahl keemiseni. Tõsta tulelt ja sega hulka paisunud ning sulatatud želatiin. Jaga tarretis vormidesse ja tõsta 2-3 tunniks külmkappi.
Paisuta želatiin külma veega. Kuumuta vahukoor keemiseni, keera kuumus maha ning lisa tükeldatud šokolaad. Kui šokolaad on sulanud, lisa paisunud ja sulatatud želatiin. Sega läbi, lase veidi jahtuda ning tõsta tarretistele peale. Pane külmkappi tahenema. Kaunista riivitud tumeda šokolaadiga.
Paisuta želatiin külma veega. Kuumuta vahukoor keemiseni, keera kuumus maha ning lisa tükeldatud šokolaad. Kui šokolaad on sulanud, lisa paisunud ja sulatatud želatiin. Sega läbi, lase veidi jahtuda ning tõsta tarretistele peale. Pane külmkappi tahenema. Kaunista riivitud tumeda šokolaadiga.
No comments:
Post a Comment