Tuesday 2 September 2014

Brownied

240 g tumedat šokolaadi
90 g võid
4 muna
300 g suhkrut
150 g jahu
1/2 tl soola
1 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut

Hele tainas:
60 g toasooja võid
175 g toorjuustu
100 g suhkrut
2 munha
30 g jahu
1 tl vanillisuhkrut

Klopi munad vahule, lisa suhkur. Siis lisa ülejäänud kuivained. Sulata tume šokolaad võiga , lase veidi jahtuda ja lisa taignale. 5 dl taigent pane kõrvale.  Heleda taigna tegemiseks vahusta või ja toorjuust, lisa munad ning seejärel kuivained.  Pane vormi pruun taigen, siis hele ja kõige peale tõsta lusikaga ülejäänud tume taigen. Küpseta 175 kraadises ahjus 35-40 minutit.

No comments: