Tainas:
25 g pärmi
3 dl käesooja keefirit või hapupiima
7-8 dl jahu
2 sl oliivõli
1 tl soola
Kate:
100 g riivitud juustu
1 sl oliivõli
Määrimiseks: muna
Hõõru pärm soolaga vedelaks. Lisa keefir või hapupiim ja õli ning sega läbi. Lisa vähehaaval jahu ning sõtku ühtlaseks tainaks. Kata rätikuga ja lase vähemalt 40 minutit kerkida.
Katte jaoks sega riivitu juust ja õli ühtlaseks massiks. Jaga tainas kaheks võrdseks osaks ja rulli mõlemad nelinurgaks. Määri juustumass ühtlaselt tainale ning rulli tainatükid kokku. Lõika 2-3 cm paksusteks tükkideks. Tõsta need muffinivormidesse ning lase vähemalt 30 minutit rätiku all kerkida. Määri saiad munaga ning küpseta 250 kraadises ahjus 10 minutit.
Katte jaoks sega riivitu juust ja õli ühtlaseks massiks. Jaga tainas kaheks võrdseks osaks ja rulli mõlemad nelinurgaks. Määri juustumass ühtlaselt tainale ning rulli tainatükid kokku. Lõika 2-3 cm paksusteks tükkideks. Tõsta need muffinivormidesse ning lase vähemalt 30 minutit rätiku all kerkida. Määri saiad munaga ning küpseta 250 kraadises ahjus 10 minutit.
No comments:
Post a Comment