Monday 9 February 2009

Pitsasaiad




Pärmitaigen:
50 grammi pärmi segada
2 spl suhkruga. Seejärel lisada
0,5 liitrit käesooja piima ning
400 g jahu. Segada ning jätta kinnikaetult sooja kohta vähemalt 20 minutiks kerkima.

Siis lisada
2 toasooja muna
1,5 tl soola
450 g jahu
1,5 dl õli
Segada ning lasta kerkida kahekordseks.

Täidis:

500 g hakkliha
1 sibul
1 paprika
1,5 tl soola
pipart
100 g juustu
2 tl pitsamaitseainet

Katteks: 100 g riivjuustu

Hakkliha, tükeldatud sibulad ja paprikad praadida. Lisada juurde maitseained ja juust.

Valmis taigen lõigata ruutudeks, iga ruudu keskele täidis ning suruda kokku. Pirukad määrida pealt munaga ning riputada peale riivjuustu.
Küpsetada 200 kraadises ahjus 15-20 minutit

No comments: