Sunday, 17 October 2010

Singi-sibulapirukas


Tainas: 250 g võid
250 g kodujuustu
4 dl jahu
0,5 tl soola
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
200 g sinki
3 sibulat
2 dl 35% rõõska koort
3 muna
1 tomat
150 g riivitud juustu
soola
pipart

Näpi või, kodujuust ja kuivained ühtlaseks taignaks. Keera taigen kilesse ja pane 30 minutiks külma. Pane tainas vormi põhja. Küpseta 200 kraadises ahjus 5 minutit.
Kuumuta pannil õli ja lisa viilutatud sibulad, hauta neid tasasel tulel umbes 5 minutit. Pane eelküpsetatud põhjale sibulad, singiviilud ja tükeldatud tomat. Sega lahtiklopitud munad, koor ja riivjuust, maitsesta soola ja pipraga ning vala pirukale. Küpseta 20 minutit.

No comments: