Friday 17 August 2012

Ploomikook





200 g võid
3 dl suhkrut
2 muna
2 dl kohvikoort
5 dl jahu
4 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
1/2 tl soola

Peale: ploome

Puru:

60 g võid
1 dl suhkrut
1 1/2 dl jahu
1/2 tl vanillisuhkrut
1/2 tl soola

Vahusta pehme või ja suhkur, lisa toasoojad munad. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, vanillisuhkur ja sool. Lisa jahusegu võisegule, lisa koor ja sega ühtlaseks. Vala taigen vormi. Kata tainas poolitatud ploomidega.

Katte jaoks näpi või, suhkur, jahu, vanillisuhkur ja sool purutaoliseks massiks ja pudista ploomidele. Küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit.

No comments: