Friday 17 August 2012

Tomati-juustukattega baklažaanid






2 keskmist baklažaani
0,5-1 dl oliivõli
2 sibulat
500 g tomateid
3-4 küüslauguküünt
1 tl suhkrut
0,5 tl kuivatatud punet ja tüümiani
100 g riivitud juustu
soola
pipart

Lõika baklažaanid pikuti 2 cm paksusteks viiludeks. Puista peale soola ja lase poolt tundi seista. Kuivata köögipaberiga ja pruunista viilud pannil õlis mõlemalt poolt. Haki sibulad ja küüslaugud, tükelda tomatid. Kuumuta sibulad ja küüslaugud õlis, lisa tomatid, suhkur ja ürdid. Hauta 10 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Lao baklažaanid õliga määritud ahjuvormi ja kata tomatiseguga. Puista peale riivitud juustu. Küpseta 200 kraadises ahjus 15 minutit.

No comments: