Sunday 26 February 2012

Ahjuguljašš


750 g lihakuubikuid
2 spl jahu
1/3 dl oliivõli
2 viilutatud sibulat
3 purustatud küüslauguküünt
1 spl paprikapulbrit
3 tükeldatud porgandit
3 dl puljongit
2-3 spl tomatipastat
õhukesteks viiludeks lõigatud kartuleid

Pane lihad kaussi, raputa peale jahu ja sega korralikult läbi. Kuumuta pannil õli ja prae lihatükke 5 minutit kuni need on ümberringi pruunid. Tõsta lihad kõrvale. Prae sibulad ning küüslauk 3-4 minutit.Lisa paprikapulber, porgandid, tomatipasta ja puljong. Sega kõik läbi ja kuumuta keema. Lisa liha ning maitsesta soola ja pipraga. Lase lihal 20 minutit haududa. Pane guljašš ahjuvormi ning lao peale kartuliviilud. Nirista üle õliga ja raputa peale soola. Kata fooliumiga ja küpseta 220 kraadises ahjus. Küpsetamise lõpupoole eemalda pealt foolium.

No comments: