500 g lehttainast
150 g martsipani
100 g toasooja võid
1 dl suhkrut
2 muna
1 munakollane määrimiseks
2 spl jahu
300-400 g kirsse
Riivi külmkapis seisnud martsipan, sega juurde või. Lisa suhkur, jahu ja munad ning siis kirsid. Aseta segu 20 minutiks külma.
Rulli taigen ristkülikuks, pane täidis ühele poole, servad jäta tühjaks. Servad pintselda munakollasega. Keera tühi taigen täidisega poole peale. Suru servad kokku. Määri pealt munakollasega ning torka kahvliga mõned augud sisse. Küpseta 200 kradises ahjus 15 minutit, siis alanda kuumus 180 kraadini ja küpseta veel 30 minutit. Raputa peale tuhksuhkrut ja lase küpseda 200 kraadises ahjus 3-4 minutit.
Rulli taigen ristkülikuks, pane täidis ühele poole, servad jäta tühjaks. Servad pintselda munakollasega. Keera tühi taigen täidisega poole peale. Suru servad kokku. Määri pealt munakollasega ning torka kahvliga mõned augud sisse. Küpseta 200 kradises ahjus 15 minutit, siis alanda kuumus 180 kraadini ja küpseta veel 30 minutit. Raputa peale tuhksuhkrut ja lase küpseda 200 kraadises ahjus 3-4 minutit.
No comments:
Post a Comment