3 pakki (a 180 g) šokolaadiküpsiseid
2 dl paksu moosi
5-6 dl hapukoort
50 g rosinaid
150 g marmelaadikuubikuid
Glasuur:
50 g tumedat šokolaadi
2 spl võid
1 dl 35 % rõõska koort
2 spl kakaopulbrit
Peale: maasikaid
Lao 12 küpsist alusele koogi põhjaks ja kata moosiga. Purusta ülejäänud küpsised, lisa hapukoor, rosinad ja marmelaadikuubikud ning sega ühtlaseks. Lase 5-10 minutit seista. Tõsta segu küpsise-moosikihile. Pane tort 5-6 tunniks külmkappi maitsestuma.
Pane potti või ja koor, kuumuta keemiseni, lisa tükeldatud šokolaad ja kakaopulber, sega šokolaadi sulamiseni.Nirista glasuur koogile. Kaunista maasikatega.
No comments:
Post a Comment