Friday, 6 July 2012

Pitsapirukas


3 dl piima
1 dl õli
1 muna
5 dl jahu
soola
1 spl küpsetuspulbrit

Täidis:

1 sibul
500 g hakkliha
paprikapulbrit
soola, pipart
400 g tomatipüreed
1 paprika
1 purk konservananassi
3 küüslauguküünt
250 g riivitud juustu

Sega kokku piim, õli ja muna, lisa omavahel segatud kuivained.
Prae peenestatud sibulad klaasjaks, lisa hakkliha ja maitseained. Lisa tomatipüree ning paprikakuubikud. Kuumuta läbi ja sega hulka ananassikuubikud ja purustatud küüslauk. Hauta madalal kuumusel suurem osa vedelikust välja.
Kala taigen plaadile ja kata täidisega. Puista peale riivitud juustu ja küpseta 200 kraadises ahjus 20-30 minutit.

No comments: