Esimene tordipõhi:
6 muna
3 dl suhkrut
1,5 dl jahu
1,5 dl kartulijahu
3 tl küpsetuspulbrit
Teine tordipõhi:
4 muna
2 dl shukrut
1 dl jahu
1 dl kartulijahu
2 tl küpsetuspulbrit
Vahusta toasoojad munad suhkruga tugevaks vahuks. Sega kartulijahu, jahu ja küpsetuspulber omavahel. Sõelu jahud munavahu hulka ja sega ettevaatlikult ühtlaseks. Kalla tainas vormi ja küpseta 225 kraadises ahjus.
Tordipõhjade vahele marjakreem:
3 želatiinilehte
1 dl vahukoort
1 dl hapukoort
100 g maitsestamata toorjuustu
1 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
3 dl marjapüreed
Leota zelatiinilehti vees 5-10 minutit. Vahusta koor, sega juurde hapukoor, toorjuust, suhkrud ja marjapüree. Sulata želatiin ja vala marjavahule hulka. Pane vaht külma ja kui hakkab kergelt tarduma, pane tordipõhjadele vahele.
Peale kohupiima-vahukoorevaht želatiiniga.
No comments:
Post a Comment