2 pakkiheledaid küpsiseid
1 pakk kakaoga küpsiseid
500 g hapukoort
suhkrut
moosi
Glasuur:
2 spl võid
2 spl suhkrut
2 spl kakaod
1 dl hapukoort
Sega hapukoor suhkruga. Lao heledatest küpsistest põhi 3x4 küpsist. Kata see moosi ja hapukoorega, selle peale lao tumedad küpsised. Määri pealt moosiga. Järelejäänud küpsised purusta väiksemateks tükkideks ja sega ülejäänud hapukoorega ja vala segu koogile. Hoia kooki 1 tund külmkapis.
Glasuuriks sulata või, lisa suhkur, sega kuni suhkur on sulanud. Lisa kakao ja hapukoor ja kuumuta kuni glasuur tumeneb ja on läikiv. Vala koogile. Pane kook ööpäevaks külmkappi.
Glasuuriks sulata või, lisa suhkur, sega kuni suhkur on sulanud. Lisa kakao ja hapukoor ja kuumuta kuni glasuur tumeneb ja on läikiv. Vala koogile. Pane kook ööpäevaks külmkappi.
No comments:
Post a Comment