Sunday 14 February 2010

Küpsise kräsupea


2 pakkiheledaid küpsiseid
1 pakk kakaoga küpsiseid
500 g hapukoort
suhkrut
moosi

Glasuur:
2 spl võid
2 spl suhkrut
2 spl kakaod
1 dl hapukoort

Sega hapukoor suhkruga. Lao heledatest küpsistest põhi 3x4 küpsist. Kata see moosi ja hapukoorega, selle peale lao tumedad küpsised. Määri pealt moosiga. Järelejäänud küpsised purusta väiksemateks tükkideks ja sega ülejäänud hapukoorega ja vala segu koogile. Hoia kooki 1 tund külmkapis.
Glasuuriks sulata või, lisa suhkur, sega kuni suhkur on sulanud. Lisa kakao ja hapukoor ja kuumuta kuni glasuur tumeneb ja on läikiv. Vala koogile. Pane kook ööpäevaks külmkappi.

No comments: