Põhi:
500 g margariini
1 kg jahu
1 kl vett
1 tl soola
2 spl suhkrut
Keedukreem:
1 l piima
6 munakollast
6 spl suhkrut
3 spl jahu
vanillisuhkrut
moosi
Pane kaussi jahu, tükeldatud või ja haki. Lisa suhkur, sool ja vesi. Sega taignaks ja pane 2 tunniks külmkappi seisma.
Keedukreemi jaoks kuumuta piim keemiseni. Klopi munakollased suhkru ja jahuga lahti, tõsta segusse väheke piima, klopi ühtlaseks ja vala segu kuuma piima sisse, kogu aeg segades. Kuumuta nõrgal tulel segades, kuni kreem pakseneb. Jahuta ja lisa vanillisuhkur.
Taigen jaga 6-10 osaks. Rulli tükid hästi õhukesteks ühesuurusteks ruutudeks ja küpseta 225 kraadises ahjus 6-8 minutit. Kui tekivad mullid, vajuta need kahvliga alla.
Kokkupanemisel pane vahele vaheldumisi moosi ja kreemi. 1-2 põhja pudista puruks ja raputa koogile peale.
Keedukreemi jaoks kuumuta piim keemiseni. Klopi munakollased suhkru ja jahuga lahti, tõsta segusse väheke piima, klopi ühtlaseks ja vala segu kuuma piima sisse, kogu aeg segades. Kuumuta nõrgal tulel segades, kuni kreem pakseneb. Jahuta ja lisa vanillisuhkur.
Taigen jaga 6-10 osaks. Rulli tükid hästi õhukesteks ühesuurusteks ruutudeks ja küpseta 225 kraadises ahjus 6-8 minutit. Kui tekivad mullid, vajuta need kahvliga alla.
Kokkupanemisel pane vahele vaheldumisi moosi ja kreemi. 1-2 põhja pudista puruks ja raputa koogile peale.
No comments:
Post a Comment