Tuesday, 21 December 2010

Hakkliha-spagetivorm


250 g hakkliha
2 spl oliivõli
2 hakitud küüslauguküünt
400 g purustatud tomatite konservi
tšillipulbrit
400 g spagette
250 g mozzarellat
50 g riivitud parmesani juustu
soola, pipart

Prae hakkliha, lisa küüslauk, prae , siis lisa tomatihoidis, tšilli ning sool ja pipar. Lase keema tõusta ja hauta 10 minutit. Murra spagetid lühemaks ja keeda soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Sega spagettidele juurde hakkliha-tomatikaste. Tõsta pool segust ahjuvormi, kata poolte mozzarellaviilude ja parmesaniga, vala peale ülejäänud osa. Kata pealt mozzarella-viilude ja parmesaniga. Küpseta 200 kraadises ahjus 15-20 minutit.

No comments: