5 dl käesooja piima
50 g pärmi
13 dl jahu
1 tl soola
1,5 dl suhkrut
150 g toasooja võid
Täidis:
150 g toasooja võid
1,5 dl suhkrut
Lahusta pärm piimas, lisa sool, suhkur, sega hulka umbes pool jahust, sega taignaks, puista pidevalt sõtkudes juurde ülejäänud jahu, kuid jäta 1-2 dl jahust alles. Lisa toasoe või, jätka sõtkumist seni, kuni või on ühtlaselt taignaga segunenud, nüüd lisa viimane osa jahust. Lase taignael kerkida, kuni maht on kahekordistunud.
Hõõru toasoe või suhkruga. Rulli taigen lahti, määri täidis tainale ja keera rulli. Lõika 1,5 cm paksused rullid, pane plaadile ja lase veel vähemalt pool tundi kerkida, siis küpseta 225 kraadises ahjus 20 minutit.
Hõõru toasoe või suhkruga. Rulli taigen lahti, määri täidis tainale ja keera rulli. Lõika 1,5 cm paksused rullid, pane plaadile ja lase veel vähemalt pool tundi kerkida, siis küpseta 225 kraadises ahjus 20 minutit.
No comments:
Post a Comment