Põhi:
100 g võid
2,5 dl jahu
3 spl külma vett
1/2 tl soola
1 spl suhkrut
Täidis:
200 g tikreid
3 munakollast
75 g võid
1 dl suhkrut
1,5 dl vett
2 spl tärklist
Kate:
3 munavalget
100 g suhkrut
näpuotsatäis soola
Sega põhjaained kokku ja pane pooleks tunniks külmkappi. Pane taigen vormi põhja ja äärtele ja siis veel külma pooleks tunniks. Küpseta põhja 180 kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni muutub helekollaseks.
Tikrid, vesi ja suhkur pane potti ja keeda 5 minutit, Kurna ja lase vedelikul jahtuda. Lahusta tärklis vedelikus ja pane pliidile paksenema. Lisa munakollased ja või ning lõpuks tikrid. Vala segu koogipõhjale.
Vahusta munavalged poole suhkruga, kui vaht on tugev, lisa ülejäänud suhkur ning vahusta tugevaks vahuks. Vala segu koogile. Küpseta 150 kraadises ahjus 40 minutit.
Tikrid, vesi ja suhkur pane potti ja keeda 5 minutit, Kurna ja lase vedelikul jahtuda. Lahusta tärklis vedelikus ja pane pliidile paksenema. Lisa munakollased ja või ning lõpuks tikrid. Vala segu koogipõhjale.
Vahusta munavalged poole suhkruga, kui vaht on tugev, lisa ülejäänud suhkur ning vahusta tugevaks vahuks. Vala segu koogile. Küpseta 150 kraadises ahjus 40 minutit.
No comments:
Post a Comment