150 g võid
1 dl tuhksuhrut
2 munakollast
3,5 dl jahu
1 tl soola
Täidis:
300 g rabarbereid
300 g martsipani
2 muna
1 spl rummi
Vahusta toasoe või ja tuhksuhur.Lisa munakollased ning omavahel segatud jahu ja sool. Pane täidis vormi põhja ning pane täidise valmistamise ajaks sügavkülma.
Tükelda rabarberid. Püreesta martsipan ja munad ning rumm ühtlaseks massiks. Võta põhi sügavkülmast, torka kahvliga tainasse augud, vala peale martsipanimass ning kata rabarberitega. Raputa peale suhkrut. Küpseta 200 kraadises ahjus 30-35 minutit.
Tükelda rabarberid. Püreesta martsipan ja munad ning rumm ühtlaseks massiks. Võta põhi sügavkülmast, torka kahvliga tainasse augud, vala peale martsipanimass ning kata rabarberitega. Raputa peale suhkrut. Küpseta 200 kraadises ahjus 30-35 minutit.
No comments:
Post a Comment