Tainas:
400 g jahu
1 muna
1 tl soola
1,5 dl vett
Täidis:
500 g hakkliha
1 peeneks hakitud sibul
soola, pipart
1 dl puljongit
Sega taigen köögikombainis kuni moodustud tihke ja ühtlane tainas. Pane tainapall kilesse ja vähemalt pooleks tunniks külma.
Prae hakitud sibulad klaasjaks. Võta pann tulelt, sega juurde hakkliha, sool, pipar ja puljong ning klopi ühtlaseks massiks.
Võta tainas külmast ning rulli jahusel pinnal 1-1,5 mm paksuseks, vormi ringid, pane sinna täidis ning pigista ääred kinni.
Prae hakitud sibulad klaasjaks. Võta pann tulelt, sega juurde hakkliha, sool, pipar ja puljong ning klopi ühtlaseks massiks.
Võta tainas külmast ning rulli jahusel pinnal 1-1,5 mm paksuseks, vormi ringid, pane sinna täidis ning pigista ääred kinni.
No comments:
Post a Comment