4 muna
3,5 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
6 dl nisujahu
2 tl söögisoodat
400 g hapukoort
3 spl kakaopulbrit
Täidis:
1 kilo hapukoort
Glasuur:
50 g võid
1 spl piima
2 spl suhkrut
1,5 spl kakaopulbrit
50 g šokolaadi
Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks, lisa hapukoor ja vaniljesuhkur ning sega. Seejärel lisa jahu ning sooda. Jaga taigen kaheks. Ühele osale pane juurde kakao.
Küpseta 2 koogipõhja. Küpsetada 180 kraadises ahjus 25 minutit.
Hele põhi lõigata kuubikuteks. Tume põhi lõigata 2 kihiks. Sega heledad kuubikud osa hapukoorega. Pane tume põhi vormi, määri pealt hapukoorega ja kata poole hapukoore-kuubiku seguga. Pane peale teine koogipõhi, kata hapukoore ja ülejäänud hapukoore-kuubiku seguga.
Valmista glasuur, lase sellel veidi jahtuda ja nirista koogile.
Lase koogil seista külmikus vähemalt 12 tundi.
Küpseta 2 koogipõhja. Küpsetada 180 kraadises ahjus 25 minutit.
Hele põhi lõigata kuubikuteks. Tume põhi lõigata 2 kihiks. Sega heledad kuubikud osa hapukoorega. Pane tume põhi vormi, määri pealt hapukoorega ja kata poole hapukoore-kuubiku seguga. Pane peale teine koogipõhi, kata hapukoore ja ülejäänud hapukoore-kuubiku seguga.
Valmista glasuur, lase sellel veidi jahtuda ja nirista koogile.
Lase koogil seista külmikus vähemalt 12 tundi.
No comments:
Post a Comment