Taigen:
4 dl jahu
100 g võid
100 g hapukoort
1 muna
1 spl suhkrut
soola
o,5 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
õunu, suhkrut, kaneeli
Pealt määrimiseks muna
Või vahustada suhkruga, siis lisada muna ning vahustada. Seejärel lisada hapukoor, sool, jahu ja küpsetuspulber. Segada taigen ning panna 1 tunniks külmkappi.
Taigen rullida kandiliseks ja siis lõigata ruudukujulisteks tükkideks. Peale panna suhkru ja kaneeliga segatud purustatud õunad. Taigen panna kokku ümbrikukujuliselt ning määrida pealt munaga.
Küpsetada 200 kraadises ahjus 20-25 min
Taigen rullida kandiliseks ja siis lõigata ruudukujulisteks tükkideks. Peale panna suhkru ja kaneeliga segatud purustatud õunad. Taigen panna kokku ümbrikukujuliselt ning määrida pealt munaga.
Küpsetada 200 kraadises ahjus 20-25 min
No comments:
Post a Comment