Põhi:
250 g Digestive küpsiseid
100 g sulatatud võid
Täidis 1:
400 g maitsestamata toorjuustu
1,5 dl suhkrut
2 muna
1 sidruni riivitud koor
3 dl vaarikaid või vaarika toormoosi
Täidis 2 :
50 g valget šokolaadi
3 dl hapukoort
3 spl suhkrut
Kaunistamiseks:
vaarikaid või vaarika toormoosi
valget šokolaadi
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu koogivormi põhja ja pane 30 minutiks külma, seejärel küpseta 175 kraadises ahjus 5 -6 minutit.
Vahusta omavahel toasoe toorjuust, suhkur, munad ja sidrunikoor. Sega hulka vaarikad ja vala koogipõhjale ning küpseta 30-35 minutit.
Sulata valge šokolaad, sega juurde hapukoor ja suhkur ning määri koogile. Küpseta kooki veel 15-20 minutit. Lase koogil jahtuda ja pane üheks ööks külma. Siis kaunista vaarikate ja valge šokolaadiga.
Vahusta omavahel toasoe toorjuust, suhkur, munad ja sidrunikoor. Sega hulka vaarikad ja vala koogipõhjale ning küpseta 30-35 minutit.
Sulata valge šokolaad, sega juurde hapukoor ja suhkur ning määri koogile. Küpseta kooki veel 15-20 minutit. Lase koogil jahtuda ja pane üheks ööks külma. Siis kaunista vaarikate ja valge šokolaadiga.
No comments:
Post a Comment