4 muna
3 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
6 dl jahu
3 tl küpsetuspulbrit
400 g hapukoort
5 spl kakaod
Vahele:
300 g kohupiimatoru
700 g hapukoort
2 spl suhkrut
Kate:
200 g tumedat (70%) šokolaadi
200 ml 35% koort
25 g võid
Kreem:
70 g tuhksuhkrut
35 g võid
3 tl Merevaiku
0,5 tl vaniljesuhkrut
Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Lisa jahu, vaniljesuhkur, kakao ja hapukoor. Kalla taigen vormi ja küpseta 180 kraadises ahjus 40 minutit.
Jahtunud kook lõika kolmeks. Sega täidise ained kokku. Pane see kihtide vahele ja pisut peale. Lase üleöö seista.
Katta jaoks sulata või ja šokolaad, lisa koor. Lase veidi jahtuda ja määri koogile peale ning külgedele.
Võikreemi jaoks sega toasoe või Merevaigu ning suhkruga. Kaunista pealt kreemiga.
Jahtunud kook lõika kolmeks. Sega täidise ained kokku. Pane see kihtide vahele ja pisut peale. Lase üleöö seista.
Katta jaoks sulata või ja šokolaad, lisa koor. Lase veidi jahtuda ja määri koogile peale ning külgedele.
Võikreemi jaoks sega toasoe või Merevaigu ning suhkruga. Kaunista pealt kreemiga.
No comments:
Post a Comment