4 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
soola
0,5 spl suhkrut
50 g toasooja võid
2 dl hapukoort
Täidis:
85 g toasooja võid
0,75 - 1 dl suhkrut
50 g mandlilaaste
kaneeli
Sega kuivained kokku, näpi hulka või, lisa hapukoor ja sega ühtlaseks massiks. Suru taigen palliks, pane kilesse ja 30 minutiks külmkappi.
Vahusta või ja suhkur.
Rulli taigen ümmarguseks, määri peale või-suhkru segu, raputa peale mandlilaastud ning kaneel. Lõika taigen 12 kolmnurgaks ning rulli laiemast otsast rulli. Suru otsad tugevalt kokku. Määri saiad pealt munaga ning küpseta 180 kraadises ahjus 20-25 minutit.
Vahusta või ja suhkur.
Rulli taigen ümmarguseks, määri peale või-suhkru segu, raputa peale mandlilaastud ning kaneel. Lõika taigen 12 kolmnurgaks ning rulli laiemast otsast rulli. Suru otsad tugevalt kokku. Määri saiad pealt munaga ning küpseta 180 kraadises ahjus 20-25 minutit.
No comments:
Post a Comment