Monday 1 December 2008

Moorapead



Biskviit:
100 g jahu
1/2 klaasi suhkrut
3-4 muna

Munakollased vahustada suhkruga. Munavalged vahustada tugevaks vahuks. Seejärel lisada munakollase-suhkru segule jahu, segada ning lõpuks munavalgevaht. Pane plaadile ümmarguste kuhjadena ja küpseta 200 kraadises ahjus. Peale küpsetamist lase biskviitidel jahtuda.

Võikreem:
3 spl tuhksuhkrut
100 g võid
2-3 spl kondenspiima

Pehme või vahustada koos suhkruga. Vahustamise lõpul lasta kondenspiim peene nirena hulka ja vahustada edasi, kuni kreem saab ühtlaselt kohev.

Võikreem määrida ühele biskviidi poolele, teine biskviit vajutada peale. Panna külmkappi seisma, kuni kreem on tahenenud.

Šokolaadipumat:
150 g tuhksuhkrut
2 tl kakaod
2 spl vett

Pumati ained kuumutada segades kuni segu muutub hapukoore paksuseks ja läikivaks. Biskviit kasta šokolaadipumati sisse ja seejärel panna külma.

No comments: