Monday 20 April 2009

Rabarberi-martsipanikook


Tainas:
200 g võid
2 dl suhkrut
soola
4 muna
6 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 dl kohvikoort
1 sidruni mahl

Kate:
1,5 l rabarbereid
2 muna
200 g martsipanimassi
2 dl kohvikoort
1oo g mandlilaaste
1 pakk (95 g) vanillipudingipulbrit

Hõõru või suhkru ja soolaga vahule. Klopi ükshaaval juurde munad. Sega hulka küpsetuspulbriga segatud jahu, lisa kohvikoor ja sidrunimahl. Vala tainas vormi ja kata pealt rabarberitega.
Eralda munavalged ja rebud. Sega martsipanimass rebudega. Lisa kohvikoor, mandlilaastud ja pudingipulber. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega muna-mandli massiga. Tõsta rabarberitele. Küpseta 180 kraadises ahjus 45-50 minutit.

No comments: