Tuesday, 25 May 2010
Martsipaniga tort
Tordipõhi:
4 muna
2 dl suhkrut
1 dl jahu
1 dl kartulijahu
2 tl küpsetuspulbrit
Vahusta toasoojad munad suhkruga korralikult tugevaks vahuks. Sega kartulijahu, jahu ja küpsetuspulber. Sõelu jahud munavahu hulka ja sega ettevaatlikult ühtlaseks. Kalla tainas vormi ja küpseta 225 kraadises ahjus 5-7 minutit. Jahtunud tordipõhi lõika pooleks.
Vahele kohupiimatarretis:
1 pakk tarretisepulbrit
300 g kohupiimapastat
1 kott vaniljekastme pulbrit
Tee tarretis pakil oleva õpetuse järgi ( vedelikku võib pisut vähem olla). Kui tarretis on veidi jahtunud, sega see tugevasti kloppides kohupiimale hulka. Lõpuks sega juurde vaniljekastme pulber. Lase veidi tarduda ja siis pane tordipõhjale peale.
Pealt kaunista tort martsipaniga, ääred kaunista vhaukoorega.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment