Sunday, 8 November 2009

Kartuli-hakkliharull


Tainas:
500 g keedetud kartuleid
5 spl kartulijahu
2 spl sulatatud võid
1 muna
1 tl soola

Täidis:
250 ga hakkliha
1 muna
1 tl soola
0,3 tl pipart
1 tl majoraani või punet

Vahele:
2 spl riivsaia

Peale:
1 spl hapukoort
50 g juustu

Riivi jahtunud kartulid, lisa muna, sulatatud või, kartulijahu ja maitseained ning sega. Rulli saadud segu küpsetuspaberil õhukeseks plaadiks. Raputa peale riivsaia. Sega täidiseained kokku. Jaota täidis taignale, jättes ääred 2-3 cm ulatuses vabaks. Keera rulli ja pane ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadises ahjus 45 minutit. Seejärel määri pealt hapukoorega, puista üle riivitud juustuga ja küpseta veel 10-15 minutit.

No comments: