Põhi:
4 muna
1,5 dl suhkrut
5 spl jahu
5 spl kartulijahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
4 spl kakaod
Täidis:
800 g aprikoosikompotti
Immutamiseks:
1 dl kompotivedelikku
1 spl sidrunimahla
Vahele ja peale:
2 dl vahukoort
4 spl suhkrut
200 g kohupiimapastat
1 spl sidrunimahla
100 g halvaad
Kaunistuseks:
50 g tumedat šokolaadi
Vahusta põhja jaoks toasoojad munad suhkruga heledaks vahuks. Sega kuivained ja sõelu munavahu hulka. Küpseta 175 kraadises ahjus 13-15 minutit. Jäta põhi jahtuma.
Nõruta ja püreesta parikoosid. Sega kompotivedelik sidrunimahlaga. Vahusta vahukoor suhkruga, lisa kohupiim ja riivitud halvaa.
Poolita põhi ning immuta kompotivedelikuga. Määri peale aprikoosipüree ja veerand vahukoore-kohupiima-halvaavahust. Pane teine pool peale, immuta ka see. Kata ülejäänud halvaavahuga. Riputa peale riivitu šokolaadi.
Nõruta ja püreesta parikoosid. Sega kompotivedelik sidrunimahlaga. Vahusta vahukoor suhkruga, lisa kohupiim ja riivitud halvaa.
Poolita põhi ning immuta kompotivedelikuga. Määri peale aprikoosipüree ja veerand vahukoore-kohupiima-halvaavahust. Pane teine pool peale, immuta ka see. Kata ülejäänud halvaavahuga. Riputa peale riivitu šokolaadi.
No comments:
Post a Comment