Monday 3 November 2008

Singi-ananassipirukas


Põhi:
100 g võid
1 dl riivitud juustu
2 1/2 dl jahu
1/2 dl hapukoort
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
200 g sinki
1 väike purk purustatud ananassi
1 spl tomatipüreed
100 g sinihallitusjuustu
2 dl piima
2 muna
1/4 tl soola
pipart

Sega pehme või, riivitud juust, hapukoor ja jahu-küpsetuspulbrisegu. Rulli ja tõsta taigen vormi põhja ning äärtele. Määri põhjale tomatipüreed. Pane peale ribadeks lõigatud sink ja kurnatud ananassikonserv. Sega piim ja munad ning maitsesta. Peenesta kahvliga sinihallitusjuust ning sega piimasegu hulka. Kalla segu taignale ning küpseta 200 kraadises ahjus 40 minutit.

No comments: