Põhi:
300 g keefirit
1 klaas suhkrut
1,5-2 klaasi jahu
1 tl soodat
1 spl kakaod
Täidis:
500 g hapukoort
Glasuur:
100 g võid
100 g suhkrut
1 spl kakaod
1 spl rõõska koort
Sega kokku keefir, suhkur, jahu ja sooda. Jaga taigen pooleks. Ühele poolele lisa juurde kakao. Küpseta mõlemaid pooli 200 kraadises ahjus 35 minutit. Jahtunud koogipõhjad lõika pooleks ning pane iga poole vahele hapukoort.
Glasuuri valmistamiseks sega nõrgal tulel kokku või, suhkur, kakao ja rõõsk koor. Kuumuta kuni glasuur muutub läikivaks. Lase glasuuril veidike jahtuda ning vala siis koogile.
Glasuuri valmistamiseks sega nõrgal tulel kokku või, suhkur, kakao ja rõõsk koor. Kuumuta kuni glasuur muutub läikivaks. Lase glasuuril veidike jahtuda ning vala siis koogile.
No comments:
Post a Comment