220 g võid
1 dl suhkrut
3,75 dl jahu
0,5 tl soodat
0,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillsuhkrut
1 dl kookoshelbeid
Vahusta toasoe või ja suhkur. Sega omavahel jahu, sooda, küpsetuspulber, vanillsuhkur ja kookoshelbed. Lisa võivahule ja sega ühtlaseks. Keera tainas küpsetuspaberisse vorstikujuliseks pulgaks ja hoia külmkapis kuni järgmise päevani.
Lõika noaga umbes 0,5 cm paksused viilud ja pane küpsetusplaadile. Ära vajuta neid laiemaks.
Küpseta 200 kraadises ahjus 6-8 minutit.
Lõika noaga umbes 0,5 cm paksused viilud ja pane küpsetusplaadile. Ära vajuta neid laiemaks.
Küpseta 200 kraadises ahjus 6-8 minutit.
No comments:
Post a Comment