12 kanakoiba
5 dl keefirit
60 ml + 2 spl taimeõli
2 küüslauguküünt
1 spl pipart
1 spl soola
1 spl heledat siirupit
Pane kanakoivad kilekotti. Vala juurde keefir, 60 ml õli ning maitseained ja purustatud küüslauk. Lisa siirup ning raputa kõik segamini. Hoia koibi külmkapis üleöö või toatempertauuril soojas kuni 2 tundi.
Kuumuta ahi 210 kraadini, võta kanakoivad kotist välja, pühi ära liigne marinaad ning pane fooliumiga kaetud ahjupannile. Nirista peale 2 spl õli ja küpseta 30 minutit.
Kuumuta ahi 210 kraadini, võta kanakoivad kotist välja, pühi ära liigne marinaad ning pane fooliumiga kaetud ahjupannile. Nirista peale 2 spl õli ja küpseta 30 minutit.
No comments:
Post a Comment