Monday, 8 June 2009

Biskviitkattega rabarberikook


Taigen:
300 g jahu
200 g võid
100 g syhkrut
1 muna
1/2 sidruni riivitud koor

Täidis:
rabarberid
suhkur

Kate:
4 muna
125 g suhkrut
soola
80 g jahu
40 g tärklist

Sega taigna ained omavahel kokku ja pane vähemalt pooleks tunniks külmkappi seisma. Tükelda rabarberid ja sega suhkruga. Panna taigen vormi põhja ja küpsetada 180 kraadises ahjus 10 minutit. Siis kallata peale rabarberid ja biskviitkate.
Biskviitkatte jaoks vahusta munavalged tera soolaga. Munakollased vahustada suhkruga, lisada jahu ja tärklis ja lõpuks õrnalt segades munavalgevaht.
Küpsetada 200 kraadises ahjus 10-15 minutit.

No comments: