Põhi:
100 g võid
2,5 dl jahu
3 spl külma vett
1/2 tl soola
1 spl suhkrut
Täidis:
200 g karusmarju
3 munakollast
75 g võid
1 dl suhkrut
1,5 dl vett
2 spl kartulijahu
Kate:
3 munavalget
100 g suhkrut
näpuotsatäis soola
Sega põhjaained kokku ja pane pooleks tunniks külmkappi. Seejärel pane taigen vormi ja siis tagasi külmkappi pooleks tunniks. Siis küpseta põhi 180 kraadises ahjus helekollaseks.
Karusmarjad, vesi ja suhkur pane potti ja keeda 5 minutit. Kurna ja lase vedelikul jahtuda. Lahusta kartulijahu jahtunud vedelikus ja pane tagasi pliidile paksenema. Seejärel võta pott pliidilt ja sega juurde munakollased ja või ning sega sisse karusmarjad. Vala täidis koogipõhjale.
Vahusta munavalged poole suhkru ja soolaga tugevaks vahuks, lisa ülejäänud suhkur ja vahusta. Vala munavalgevaht vormi ja küpseta kooki 150 kraadises ahjus 40 minutit.
Karusmarjad, vesi ja suhkur pane potti ja keeda 5 minutit. Kurna ja lase vedelikul jahtuda. Lahusta kartulijahu jahtunud vedelikus ja pane tagasi pliidile paksenema. Seejärel võta pott pliidilt ja sega juurde munakollased ja või ning sega sisse karusmarjad. Vala täidis koogipõhjale.
Vahusta munavalged poole suhkru ja soolaga tugevaks vahuks, lisa ülejäänud suhkur ja vahusta. Vala munavalgevaht vormi ja küpseta kooki 150 kraadises ahjus 40 minutit.
No comments:
Post a Comment