Monday, 3 August 2009

Mascarpone-maasikakoogid


500 g lehttainast
250 g mascarponet
1 muna
0,5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut

Kaunistamiseks:
maasikaid
tuhksuhkrut

Rulli lehttainas laiali 1 cm paksuseks plaadiks. Vormi umbes 7 cm läbimõõduga kettad ja tõsta pooled neist ahjuplaadile. Vormi järelejäänud ketastest sama suured rõngad, kui on põhjad, ja aseta need põhjadele servadeks. Küpseta 225 kraadises ahjus 5 minutit.
Sega macarpone, muna, suhkur ja vanillisuhkur. Tõsta segu eelküpsetatud põhjadele ja küpseta 200 kraadises ahjus veel 10-15 minutit. Jahuta ja kaunista koogid maasikate ja tuhksuhkruga.

2 comments:

Eelica said...

Misasi on mascarpone??? :S :D

monica said...

see on toorjuust