Tuesday, 11 August 2009

Šokolaaditort



1 tordipõhi:
2 spl rummi
2 muna
1,5 dl suhkrut
4 dl jahu
2 spl kakaod
2 tl küpsetuspulbrit
100 g võid või margariini.
1,5 dl piima

Vahusta munad suhkruga. Sega juurde kuivained. Lisa sulatatud ja jahutatud või ning piim. Vala taigen vormi ja küpseta 180 kraadises ahjus 45 minutit.
Küpseta 2 tordipõhja. Jahtunult lõika tordipõhjad kaheks.

Kreem:
2 dl kohvikoort
200 g šokolaadi
2 spl kakaod
100 g võid

Pane kõik ained potti, kuumuta kuni šokolaad on sulanud. Jahuta ja pane kreem paariks tunniks külmkappi.

Vahele:
vaarikatoormoosi
umbes 9 spl hapukoort

Esimese ja kolmanda kihi vahele määri vaarikatoormoosi ja kreemi, teise kihi vahele hapukoort. Vala tordile peale šokolaadikreem ja kaunista vaarikatega.

No comments: