Umbes 800 g rullbiskviiti
1 liiter maitsestatud jogurtit
20 g želatiini + 1 dl vett
3 dl vahukoort
poole sidruni mahl
2 tl suhkrut
240 g aprikoosikompotti
Kaunistamiseks: marju või kompotti
Lõika rullbiskviit tükkideks. Kata lahtikäiva koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga ja aseta rullbiskviidi tükid vormi põhja ja külgedele.
Pane želatiinipulber umbes 5 minutiks külma vette paisuma. Vahusta koor suhkruga ja sega jogurtiga. Lisa sidrunimahl ning nõrutatud ja väiksemateks tükkideks lõigatud aprikoosid. Sulata paisutatud želatiin kuumaveevannis ja lisa jogurti-kooresegule. Vala segu vormi rullbiskviiditükkidele ja tõsta vorm külma. Kaunista marjadega.
Pane želatiinipulber umbes 5 minutiks külma vette paisuma. Vahusta koor suhkruga ja sega jogurtiga. Lisa sidrunimahl ning nõrutatud ja väiksemateks tükkideks lõigatud aprikoosid. Sulata paisutatud želatiin kuumaveevannis ja lisa jogurti-kooresegule. Vala segu vormi rullbiskviiditükkidele ja tõsta vorm külma. Kaunista marjadega.
No comments:
Post a Comment