Sunday 23 August 2009

Liha sibulate ja majoneesiga

600 g sealiha
2 suuremat sibulat
3 spl toiduõli
3spl palsamiveiniäädikat
1 tl musta pipart
1 tl soola
200 g majoneesi

Lõika sealiha umbes 1,5 cm paksusteks viiludeks. Vasarda lihaviilud mõlemalt poolt kergelt läbi. Koori sibulad ja lõika poolratasteks. Vala kuumale pannile õli ja prae sibulad kiiresti läbi. Kui sibul on muutunud klaasjaks, lisa palsamiveiniäädikas. Keera pliidil kuumust vähemaks. Lisa sibularatastele pipar ning kuumuta kuni äädikas on sibulatesse imendunud.
Lao lihaviilud lamedapõhjalisse ahjuvormi. Riputa peale soola ja määri üle majoneesiga. Laota sibulasegu ühtlaselt peale. Küpseta 200 kraadises ahjus 45 minutit.

2 comments:

Eelica said...

Hull käkk näeb välja. xD

monica said...

Aga maitse oli väga hea